RKOP koptelefoons

Logo RKOP koptelefoon
Rkop is het huismerk van Retailsale. De koptelefoons zijn ontwikkeld na jaren van verkoop van andere merken. Dankzij feedback van onze klanten zijn wij tijdens deze periode veel te weten gekomen over wat een koptelefoon moet kunnen. Door deze kennis te gebruiken en het introduceren van het merk Rkop is het mogelijk om een passende koptelefoon te maken voor onze doelgroepen. Geleidelijk zal het aanbod worden uitgebreid om uiteindelijk een volledig assortiment koptelefoons aan te kunnen bieden.

 

Zakelijk, onderwijs en zorg

De Rkop hoofdtelefoons zijn ontwikkeld met drie gebruikersgroepen in het achterhoofd. Vanuit deze groepen is veel feedback gekomen waardoor de koptelefoons zijn aangepast naar diens behoeftes. De eerste groep is het onderwijs. Koptelefoons hebben het zwaar op scholen, heel zwaar. Scholen zijn veel geld kwijt aan het inkopen van (te dure) koptelefoons die vervolgens weer snel breken. Om hier een einde aan te maken zijn de koptelefoons in overleg met het onderwijs gemaakt. Eveneens is er goed geluisterd naar de wensen van de zorg.

Rkop aanschaffen

Alle Rkop koptelefoons worden via Retailsale geleverd. De modellen zijn vanaf 30 stuks te koop in onze eigen webshops. Lagere aantallen kopen is niet via ons mogelijk aangezien Retailsale zich richt op grote afnemers en daardoor de prijs laag kan houden. Bestel de Rkop koptelefoons via onze webshops Oortjessale Zakelijk of Koptelefoon-onderwijs.nl.

Oortjessale zakelijk onderwijs koptelefoon onderwijs

Rkop modellen

Rkop EM

Rkop-EM-1De Rkop EM is een no-nonsens koptelefoon dat doet wat het moet doen. Prima geluid en licht flexibel waardoor het bestand is tegen vallen en hardnekkig gebruik. Doordat de speakers naar binnen kunnen draaien neemt de koptelefoon weinig ruimte in beslag. Geschikt voor computer, laptop, tablet en telefoon. Als klap op de vuurpijl is de Rkop EM een stuk goedkoper dan andere merken met dezelfde kwaliteit.

 

 

 

 

 

© 2016 Retailsale. All Rights Reserved.