RKOP koptelefoons

Logo RKOP koptelefoon
Rkop is het huismerk van Retailsale. De koptelefoons zijn ontwikkeld na jaren van verkoop van andere merken. Dankzij feedback van onze klanten zijn wij tijdens deze periode veel te weten gekomen over wat een koptelefoon moet kunnen. Door deze kennis te gebruiken en het introduceren van het merk Rkop is het mogelijk om een passende koptelefoon te maken voor onze doelgroepen. Geleidelijk zal het aanbod worden uitgebreid om uiteindelijk een volledig assortiment koptelefoons aan te kunnen bieden.

 

Zakelijk, onderwijs en zorg

De Rkop hoofdtelefoons zijn ontwikkeld met drie gebruikersgroepen in het achterhoofd. Vanuit deze groepen is veel feedback gekomen waardoor de koptelefoons zijn aangepast naar diens behoeftes. De eerste groep is het onderwijs. Koptelefoons hebben het zwaar op scholen, heel zwaar. Scholen zijn veel geld kwijt aan het inkopen van (te dure) koptelefoons die vervolgens weer snel breken. Om hier een einde aan te maken zijn de koptelefoons in overleg met diverse onderwijsinstellingen ontworpen. Eveneens is er goed geluisterd naar de wensen van de zorg.

Rkop aanschaffen

Alle Rkop koptelefoons worden via Retailsale geleverd. De Rkop EM zijn vanaf 30 stuks te koop in onze eigen webshops. Lagere aantallen kopen is alleen mogelijk via enkele wederverkopers. De Rkop XH en FLEX zijn via oortjessale wel los te bestellen. Bestel de Rkop koptelefoons via onze webshops Oortjessale Zakelijk of Koptelefoon-onderwijs.nl.

Oortjessale zakelijk onderwijs koptelefoon onderwijs

 

© 2011-2019 Retailsale. All Rights Reserved.